Instruktioner om hur du monterar en Conway Trailer Tält

Conway trailer tält är en av de bäst säljande lätt trailer campare i Storbritannien. De är tillräckligt små för att dras med praktiskt taget alla bil eller lätt lastbil, och kan vanligen sättas upp i bara några minuter. Du kan välja att installera en markis på släpet, eller lämna det utan markis om du väljer att kunna flytta runt från plats till plats snabbare. Instruktioner
1

Tillbaka resor trailer till en campingplats hel eller annat område där du tänker ställa släpet upp. Partiet ska vara jämnt och fritt från skräp, med ett öppet område som är större än det fotavtryck av trailern med minst fem meter på alla sidor.
2

Distribuera stöden på alla fyra sidor av släpvagnen. Dessa är fyrkantrör med stödfötterna på undersidan, är fastsatta i ramen av trailern med låstapparna. När staplarna har utplacerats, låsa dem på plats med låspinnar.
3

Ta vagnens skyddande presenning täcker. Locket är förankras till sidorna av trailern med rep. Lay tarp åt sidan.
4

Vik de två U-formade stänger som är anslutna till sidorna av den övre delen av släpvagnen. Detta kommer att höja den andra uppsättningen av U-formade stänger som reser sig för att stödja tältduken i centrum.
5

Vik staplarna sidostöd på vardera sidan av släpvagnen och ansluta dem till upprätt stödstänger med skruvarna som följer med husbil.
6

Rulla ut sidogardiner av tältet så att de faller över sidorna av tältet. Det finns en rad knappar metall snap som förbinder ändarna av dessa flikar till släpet.
7

Vik de främre och bakre säng barer stöd underifrån vagnen och lås dem på plats med låspinnarna i barer själva.
8

Placera vagnens mjuka ytor i läge på sängar och kuddar på bänken. Dörren är ett tält flik som dragkedjor stängda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118705.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.