Hur man bygger en Gaucho för ett Travel Trailer

Fällbara resor trailer sängar finns i tre utföranden: en fällkniv soffa som enkelt gångjärn i mitten från en hopvikt sittplats till en platt sovställning, en bäddsoffa som lagrar en infällbar förlängning och separat madrass nedanför soffan basen, och en gaucho säng. En gaucho drar utåt i resor släpvagn livsrum från under soffan, precis som att öppna en väldigt stor låda. Konfigurationen av soffan kuddar ändras för att skapa en sovande yta i stället för en separat madrass som används. Saker du behöver
Måttband
Snickeri verktyg Billiga 2-tums med 2-tums timmer
metallrör (tillval) katalog rördelar (tillval) katalog Plywood paneler
träribbor (tillval) katalog Tow spännband (tillval) katalog trä diabilder
Steel spårning kit (tillval) katalog kniv
High-density skum
Glue
Hook-and- eye tape (tillval) katalog gummikutsarna
Latch bultar (tillval) katalog Folding ben
Visa mer Instruktioner
1

Besök ett fritidsfordon eller RV, återförsäljare eller visa och bekanta dig med branschens olika metoder för att skjuta ut och dra en gaucho säng. Förstå hur mekanismerna fungerar blir det lättare att bygga din egen gaucho säng.
2

Bestäm vad de färdiga mått gaucho sängen måste vara. Gör detta genom att försöka olika madrasser i ett hem inredning butik och fastställande av minsta madrassen du är bekväm att sova på, och sedan med ett måttband för att bestämma dess storlek. Se till färdigt mått kommer att arbeta med det tillgängliga utrymmet i din resa trailer.
3

Konstruera stationära ram gaucho. Detta måste utformas för att fungera som en bekväm stol, och vara tillräckligt stark för att stödja både de sovande och de mekanismer som är installerade i dess undersida. Ramen kan vara tillverkad av två-tum med 2-tums timmer eller metallrör sammanfogade med svetsar eller rördelar. Sittplatser bas, och basen av lådsektionen kan antingen göras av fasta plywoodskivor eller från ett rutnät av träribbor eller spända bogsera remmar invävda i ett gitter.
4

Konstruera spåren på vilken den utsträckta delen kommer att glida. Dessa kan vara så enkelt som trä glider inuti gammaldags kistor drar, eller specialbyggda spår stål som säljs som ett kit med löparna ingår.
5

Skär kuddarna till storlek med en hobbykniv. Typiskt kudden används som ett säte när gaucho är tillbakadragen är större än dynan används som ett ryggstöd, och ryggstödet är placerad ovanpå sittdynan. Stora skivor av hög densitet skum är vanligtvis tillgängliga från tyg butiker och varuhus. Limma skumkuddarna till basen paneler eller gitter, eller använda självhäftande krok-och-eye tejp för att hålla dem på plats, både i sina sittplatser och sova konfigurationer.
6

Konstruera sträckande partiet av gaucho, som kan vara visualiseras som en mycket stor grund låda. Typiskt kommer den utsträckta delen vara större än basen av soffan - sätet i sitt tillbakadragna konfiguration - som förblir stillastående. Installera gummikutsarna eller metall bultar spärren, en i varje innerhörn, att stoppa lådan dras ut för långt och kollapsar på golvet. Skruva fällbara ben på de yttre hörnen som kan sättas in för att sova och tillbakadragen för förvaring.
7

Dra utsträckta delen utåt från under sitsen, sänka de fällbara benen och lokalisera säkringsanordningar i deras håller . Dra sittdyna mot dig på den förlängda delen, sedan ändra lös dyna tillbaka från sin vertikala till dess horisontella konfiguration. Gaucho nu omvandlas, vända processen att återgå till dess kabinkonfiguration Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118442.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.