RV Slide Repair & Hjälp

Diabilder är mekaniska mekanismer som utökar golvytan i en husbil på en campingplats. Objektglasen är femkantiga lådor med en sida öppen mot det inre av RV. Lådan glider ut från insidan och sträcker sig som en blomlåda utanför RV: s yttre sidor. Diabilder håller soffor, stolar och bord. De kan ha fönster på tre sidor. Toppen och botten av lådan kan hålla skåp, lampor och mattor. RV bilderna är tunga och komplicerade mekanismer som kan utveckla elektriska och mekaniska problem som hindrar bilden från att sträcka sig utåt eller inte glider tillbaka in i RV. Instruktioner
1

Kolla för stora hinder om du hör något ovanliga ljud. Leta efter en öppen skåpdörren eller lådan som kan fångas på bild.
2

Kontrollera för små hinder om bilden rör sig på ena sidan men inte den andra. Det kan finnas små föremål fångas mellan de inre och yttre tätningar, om sliden är långsam och ryckig när det rör sig. Titta mellan bild och vägg öppningar på toppen och under botten av golvet. Addera 3

Kontrollera spänningen av din RV batterierna att se om de behöver laddas om bilden är inte rör sig. Skjut ut system kräver 12 volts el.
4

Kontrollera säkring /brytare panel om du upplever elektriska problem. Leta efter en trasig säkring eller utlöst brytare. Överbelastning från överdriven strömförbrukning kan orsaka ett relä till resa på elektriska mekaniska drivsystem.
5

Kontrollera motorn /växellådan på slide-enheter som har en elmotor och växelsystem. Mekanisk utskjutbart system ofta kommer att misslyckas på grund av brutna brytpinnar, växlar och kopplingar.
6

Leta efter en drive tapp i huvud växel mekanism som kan ha klippt av. Peer under bilden för att upptäcka en lös eller trasig stift. Detta är ett vanligt problem. Det finns många stift och de arbetar ofta löst.
7

Kontrollera om ett fel i pumpen, ventilen eller hydraulisk linje av en hydraulisk slide. Hydrauliska diabilder använder en motor /pump montering för att driva en bild. Kontrollera också vätskorna.
8

Leta efter en läcka eller gå sönder i en av de hydrauliska ledningarna. Hydraulledningar kan bära tunna på grund av friktion och värme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117734.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.