Så kolla oljan på en Warrior 350

Som ett fordon, kräver din Yamaha Warrior 350 ATV regelbunden inspektion och underhåll. Motorns oljenivå bör kontrolleras ofta, och olja ska fyllas på vid behov. Utan rätt mängd olja, kan motorn skadas på grund av otillräcklig smörjning. Kontroll av oljan på din Yamaha Warrior 350 tar inte mycket lång, och du behöver inte vara en mekaniker att göra det. Följ alla rekommendationer för att säkerställa att du får en korrekt olja läsning. Saker du behöver
Shop Funnel handduk
(tillval) katalog Oil (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Park Warrior på plan mark ( detta är viktigt att bestämma den oljenivån). Starta motorn, låt den gå i ungefär fem minuter att värma upp och sedan stänga av den
2

Vrid huven motorolja moturs för att skruva upp den.. Mätstickan är på andra sidan av locket. Dra av locket, och mätstickan helt. Torka nivåindikator med en ren butik handduk.
3

Sätt tillbaka mätstickan i påfyllningsporten, men dra inte åt locket motorolja. Låt det sitta i några minuter. Detta gör att oljan har sjunkit, vilket kommer att ge dig en mer exakt avläsning.
4

Dra locket motorolja bort, och oljestickan helt. Inspektera indikator. Oljenivån ska ligga mellan de båda spåren på slutet av indikatorn. Om det är på eller under den nedre skåran, tillsätt en liten mängd olja till hamnen, med hjälp av en tratt. Re-kontrollera nivån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117591.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.