Hur Anchor en markis

Lägga en markis till din husbil eller fritidsfordon är ett utmärkt sätt att öka din utomhus bostadsyta medan camping. Det ger skydd mot solen, kåda och en och annan fågel som tappar. Däremot kan regn och kraftiga vindar orsaka omfattande skador på både din markis och din camping enhet, lämnar dig med dyra reparationer. Lär dig att förankra din markis säkert att behålla sitt tillstånd för säsonger framöver. Saker du behöver
Stakes
Hammer
Två ankare vikter, 40 pund varje
Visa fler instruktioner
1

Ställ in din husbil markis enligt tillverkaren instruktioner. Vik de malda ben från förtältet järnväg och utvidga dem till önskad höjd. Lås benen på plats.
2

Fäll ut överliggare från förtältet järnväg och placera änden av varje pol i motsvarande uttag sitter under förtältet järnväg. Förläng stången till önskad längd och vrid den för att låsa den på plats.
3

in bollen i slutet av varje mark ben i motsvarande uttag sitter på väggen i husbilen för att förankra markisen i en uteplats läge.
4

Anchor marken benen i en carport ställning genom att täcka bollen slutar med reservdelar sockets. Sätt marken benen i upprätt läge och fäst benen med stål insatser. Hammer insatserna i marken i en 45-graders vinkel.
5

placera ytterligare 40-kilos ankare vikter i carport malda ben för extra säkerhet om det behövs.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118706.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.