Hur Wire en AC termostat i en RV

I likhet med de flesta tränare tillbehör i en RV, är termostaten som styr luftkonditionering (AC) ett vanligt hushåll enhet. Temperaturen controller inbyggd i AC enheten själv är förinstallerat av tillverkaren och kräver ingen användare kabeldragning. Inkoppling en AC termostat blir nödvändiga när en avlägsen termostat används för att upprätthålla en konstant temperatur. Installation av denna utrustning är en enkel projekt som kommer att göra ditt fritidsfordon mer bekväm i varmt väder. Saker du behöver
termostat
instruktioner termostat ledningar
RV bruksanvisning
Skruvmejsel
Spänningsprovare
Visa fler instruktioner
1

Consult litteraturen som medföljer termostaten och bruksanvisningen för din RV. Säkerställa att rätt färgkodade RV ledare är anslutna till rätt numrerade termostaten terminaler. Normalt kommer terminalerna har ett spår för skruvmejsel för att fästa trådarna. De färgkodade anslutningar typiskt kommer att göras som beskrivs i följande steg.
2

Terminal 1 typiskt mals till fordonets neutralt system. Det kommer vanligtvis att vara svart eller blå. Använd din voltmeter och instruktionen litteratur som följde med din RV och termostaten för att kontrollera detta.
3

Terminal 2 är typiskt oanvänd. Använd litteraturen för att kontrollera detta.
4

Terminal 3 är vanligtvis varm, från bilens 12 volts system. Det kommer vanligtvis att vara röd. Använd din voltmeter och litteratur för att kontrollera detta.
5

Terminal 4 är typiskt oanvänd. Använd litteraturen för att kontrollera detta.
6

Terminal 5 är typiskt för matningskabel till bilens AC kompressor. Det kommer vanligtvis att vara gul. Använd din voltmeter och litteraturen för att kontrollera detta.
7

Terminal 6 är typiskt för matningskabel till fläkt höga varvtal. Det kommer vanligtvis att vara grön. Använd din voltmeter och litteraturen att kontrollera detta
8

Terminal 7 är typiskt för matningskabel till fläkten låga varvtal. Det kommer vanligtvis att vara grön. Använd din voltmeter och litteraturen för att kontrollera detta.
9

Terminal 8 är typiskt för matningskabel till fordonets ugnen eller elektrisk värmare. Det kommer vanligtvis att vara vit. Använd din voltmeter och litteraturen för att kontrollera detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118227.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.