Hur till Ändra ATV Bromsbelägg

De flesta ATV använder skivbromsar istället trumbromsar eftersom skivbromsar är effektivare när det gäller att bromskraft och enklare att fixa. Dynorna är placerade på insidan av varje bromsoket. Tjockleken är den metall monterat på toppen av varje rötor bakom hjulen. Denna process är enkel, och vem som helst kan avsluta detta i 10 minuter eller mindre för varje uppsättning bromsbelägg med rätt verktyg. Saker du behöver
lug skiftnyckel (beroende på modell) katalog motorcykel jack
Ratchet ställa
platt skruvmejsel
pads Ersättningsbromsbelägg
Momentnyckel
Visa mer Instruktioner
en

Lossa alla muttrarna på en av de främre hjulen med en rörtång. Lyft framsidan av ATV, där du bara lossat muttrarna, med hjälp av en motorcykel jack. Dra av hjulet av ATV ram och ställ den åt sidan.
2

Leta fästmuttrarna på baksidan på oket och lossa dem båda med spärrfunktion set. Lyft upp på ATV bromsoket för att ta bort den från bromsskivan. Placera en platt skruvmejsel under kanten av bromsbeläggen och bänd dem från insidan av bromsok.
3

Skjut den lilla kolven ligger innanför bromsok tillbaka i bromsoket s ram med spärrskaft. Sätt i de nya ATV bromsbelägg i bromsoket så att de nya dynorna är i samma position som den gamla kuddar.
4

Placera bromsok tillbaka på toppen av rotorn och tryck nedåt på bromsok att säkra det på plats. Dra åt muttrarna på baksidan av rotorn med spärrfunktion set. Varje ATV har specifika vridmoment specifikationer för bromsok nötter, och du kommer att behöva dra åt muttrarna enligt dessa specifikationer med en momentnyckel.
5

Placera hjulet på axeln då muttrarna på hjulet. Sänk ATV till marken och dra åt muttrarna med hjälp av rörtång. Upprepa dessa steg för alla andra bromsbelägg som behöver bytas ut. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117650.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.