Specifikationer för Polaris 600RR

Historien om Polaris börjar på 1950-talet, när de anställda i en butik som sålde lantbruksmaskiner beslutat att göra en skoter som kunde få dem till deras jakt läger i vintern. Denna skoter hade en låt gjord av ett korn-elevator transportband. Denna tidiga version följdes av andra som förde ökad rörlighet för dem som ville komma ut i snön. Den Polaris RR är en fortsättning på denna skoter arv. Storlek

Polaris 600RR är 9,7 meter lång och 48 inches bred. Höjden på maskinen är 44 inches, och ski hållning är 42,5 inches. Fordonet väger 475 £ och rymmer 9 liter i sin gastank.
Engine Information

Motorn är en horisontell radmotor. Den har två cylindrar och två slaganfall och funktioner Reedventiler. Den Polaris 600RR motorn tränger 36.6 cubic inches. För att starta Polaris 600RR, måste du dra i startsnöret. Fordonet har också en förgasare.
Ski och Skag

ski --- pjäsen som sträcker sig utanför maskinens framsida och ser ut som faktiska skidor --- av skotern är tillverkad av kompositmaterial, medan Skag, en förlängning av skidan, är tillverkad av hårdmetall.
Track

spåret, som liknar ett transportband, är 121 inches lång och och 15 inches bred. Höjden tappmuttem är 1,25 inches.
Övriga funktioner

Polaris 600RR har uppvärmda handtag för ditt vintertid nöje och har en lång sits. Enligt Off-Road har Polaris 600RR "sänkte motorns placering för att förbättra hanteringen framgångar." Dess fjädring gör att du kan gå för långa turer med komfort, sin design också kan du tävla bilen och åka längdåkning i ojämn terräng Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117829.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.