Hur att bogsera en Airstream Trailer

Att lära sig att bogsera din eleganta Airstream trailer tar försiktighet och praktik. Innan du bogsera, lasta trailern noga för att säkerställa att vikten fördelas jämnt. Se till att din bil och dragkrok är klassade för att dra uppskattning totalvikt på din släpvagn. Anslut din släpvagn försiktigt genom att säkert fästa koppel, kedjor säkerhet, eluttaget och utbrytning enhet. Instruktioner
1

Inspektera din bogsera utrustning och anslutningar en gång innan du trycker på vägen. Kontrollera däcktrycket i din Airstream samt bogsera fordonet. Testa dina bromsljus, blinkers och varselljus för att se till att Airstream är i synk med dragfordonet. Att ta sig tid att se över hela din rigg är ett viktigt steg som mest rutinerade RVers praktiken.
2

Provkör din bogsera fordon och Airstream på en parkeringsplats om du behöver få känna att lära sig bogsera. Var uppmärksam på hur släpet spår bakom dragfordonet när du slår, för dess däcken inte följer direkt bakom dragfordonet. Turns måste vara bredare och långsammare med din Airstream bakom dig. Se upp för djupa skuldror eller trottoarkanter som kan fånga din släpvagn däck. Addera 3

Öva säkerhetskopiera trailern genom att göra små, långsamma rörelser. Håll ratten i botten, och vrid så att överkanten är punkter den riktning du vill att släpet ska gå. Sikta trailern till vänster, på förarsidan, är enklare eftersom du kan titta på den bakre delen av släpvagnen tur. En partner kan hjälpa direkt vart du ska vända och när du ska sluta.
4

Bekanta dig med hur din bogsera bilen bromsas när bogsering en Airstream trailer. Många Airstream vagnar är utrustade med släpvagn, att ta bort mycket av bördan från dragfordonet. Försök att ansätta släpfordonets bromsar direkt från broms controller, en användbar teknik att använda när upplever trailer gungning.
5

Mät hela längden på din bogsera fordon med Airstream trailer. Tumregeln är att stanna bakom bilen framför dig en av dessa längder för varje 10 miles per timme som du reser. Hela din rigg har stor vikt, och behöver extra tid och utrymme att sakta ner och stanna.
6

Accelerera gradvis med din bogsera bilen vid start och när ökar din hastighet. Bergspass och även kullar drivs långsam och stadig, titta på temperaturmätaren att hålla bogsera bilen från överhettning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118242.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.