Hur man ställer in en RV Satellite

Att sätta upp en satellit för din RV är en enkel process för alla som har behandlat satellitsystemet installation i det förflutna. Denna uppgift är tidskrävande men värt ansträngningen, särskilt om du funderar på att spara lite pengar. Den parabolantenn är inställd för att ta emot satellitsignaler och översätta dem till lågt brus block eller LNB. Signalen bär sedan genom mottagarboxen i din RV i tv. Saker du behöver
Parabol kit skålen installation med bruksanvisning
Paint markör
RG-6 koaxialkabel
RG-59 koaxialkabel
Satellitmottagare rutan
Drill
Regular skruvmejsel
Caulk
tätningspistol
Television
Mast
Visa fler instruktioner
1

Placera parabolantenn på taket. Välj en plats med gott om utrymme för skålen att vända helt om och fäll ner lätt samtidigt som den kortaste koaxialkabel möjligt.
2

Håll monteringsplattan för skålen mot taket där du vill ha det placerade. Ta av locket färgen markör och markera genom varje borrhål.
3

Borra alla hål och skruva fast monteringsplattan för din parabol på taket med skruvar och skruvmejsel. Skjut mastfoten i marken ordentligt och tillämpa fogar runt alla skruvar med kittspruta.
4

Borra ett hål för koaxialkabel och anslut den från lågt brus blocket i parabol i enlighet med skålen bruksanvisning. Skruva kontakter på låg ljudnivå blocket och parabolantenn som behövs.
5

Anslut ena änden av RG-6 koaxialkabel till den märkta inmatningsfack "SAT IN" på baksidan av mottagaren lådan. Anslut den andra änden rakt in i utomhus pluggen ligger på en av sidoväggarna i din RV.
6

Coat att anslutningarna på baserna med täta använder tätningspistol. Placera mottagaren rutan i ett torrt, väl ventilerat utrymme.
7

Anslut ena änden av RG-59 koaxialkabel in i "TV OUT"-porten på baksidan av mottagaren rutan, anslut återstående änden i din TV.
8

Placera parabolantenn genom att följa instruktionerna i din instruktionsbok. Programmera koordinaterna för azimut, lutning och höjd i mottagaren visas därefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117910.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.