Hur man byter ett batteri på en Yamaha Grizzly 660

Yamaha Grizzly 660 är en full storlek ATV som tillverkades från 2002 till 2008. Grizzly 660 har en individuell hjulupphängning med dubbla stötdämpare. Batteriet i Grizzly 660 är ett 12-volts batteri. Köp ett nytt batteri från en Yamaha återförsäljare eller eftermarknaden leverantör som en motorsports delar återförsäljare. Byt batteri i din Grizzly 660 hemma för att spara stora kostnader från ett servicecenter. Saker du behöver
Wrench in
stjärnskruvmejsel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

dra upp stolens låsspaken och dra upp på baksidan av sätet för att ta bort den från ATV. Ta bort de två skruvarna som håller batteriet hållaren med hjälp av en skiftnyckel.
2

Ta bort skruven som håller batteriet bly locket med en stjärnskruvmejsel. Ta den negativa batterikabel med en skiftnyckel. Lyft ringkopplingskretsen borta från batteriet. Ta den positiva batterikabeln med en skiftnyckel. Flytta ringkopplingskretsen borta från batteriet.
3

Lyft det gamla batteriet ur batterihållaren. Sätt i det nya batteriet med samma inlägg inriktning som den du bort haft. Byt den positiva batterikabeln och säkra bulten med en skiftnyckel. Byt ut negativa batterikabeln och säkra bulten med en skiftnyckel.
4

tillbaka batterikabeln locket och skruven. Dra åt fästskruven med en stjärnskruvmejsel. Sätt tillbaka hållaren och fäst den med de två skruvarna. Dra åt bultarna med en skiftnyckel. Dra åt bultarna till 5 pund-fötter med en momentnyckel.
5

skjut därefter stolen till positionen och tryck på baksidan av sätet nedåt tills den låses på plats. Testa din nya batteriet genom att starta ATV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117635.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.