Hur man tar bort en Camper Slide Out

En husbil slide-out är en utdragbar enhet inbyggd i ett huvud fordonstrafik sidovägg, utrustad med en topp och botten, två sidor och en baksida, så att när de sätts in i rummet inredningen förstoras genom storleken på slide-out. Både utdragbart golv och stora sommarlägret golvet utdragbara rör sig över är utsatta för slitage, röta och separation. Vissa slide-outs drivs av en hydraulisk mekanism, andra genom ett rack-and-pinion mekanism. Avlägsnandet av båda är nästan identiska. Saker du behöver
Mekaniska verktygslåda
betongblock och shims
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna det invändiga formning genom vilken slide-out flyttar, i vardagligt tal kallad "hästsko" montering. Förläng slide-out till max, vilket innefattar att låta den falla i urtaget för att utjämna nivåer utdragbara golvet och på sommarlägret golvet. Om bilden vädurar är utrustade med block, sätta dem på plats.
2

Support undersidan av den förlängda slide-out med block och shims. För din egen säkerhet, måste dessa stöd vara mycket robust, mycket stadigt placerad, och kan stödja mer än slide-out vikt med lätthet. Inte bara använder bilen knektar eller pallbockar.
3

Frigör slide-out från fästena som håller den till baggar. De fästelement är typiskt stiften placerade i främre ändarna av baggar, oavsett om kolvarna drivs hydrauliskt eller genom en rack-and-pinion mekanism.
4

Skjut ut ifrån Camper kroppen med hjälp av så många assistenter är tillgängliga. Vara ytterst försiktig, och flytta slide-out endast en tum i taget, arbetar sekventiellt i motsatta ändar. Skjut ut bara så långt som är nödvändigt för att genomföra dina uppföljning av projekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118301.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.