Polaris Engine Information

Körning på ojämn terräng vägar är en äventyrlig verksamhet som kan innebära många risker, speciellt om du använder en dålig kvalitet motor. Alla terräng fordon (ATV) kräver kraftfulla motorer för dem att köra på sitt bästa, och bland motorerna mest beroende är Polaris. Kännetecken

Polaris ATV Motorn är en populär all-terrain motor som används i olika ATV. Den är känd för att ge sina användare med snabb, kraftfull körförmåga, som de kan använda på ett antal drivande ytor, från jämnt belagda vägar till klippiga bergskedjor. Själva motorn är pålitlig med en effektiv användning av bränsle samt dess hållbarhet.
Funktioner

Bland de viktigaste funktionerna i Polaris ATV motorn är dess militära design. Motorns ramverk själv är utformad för militär verksamhet, alltså det kan fungera bra i flera olika områden av körning. Dessutom är den utrustad med militär kvalitet J8 kapacitet, gör det möjligt att köra på olika bränsletyper såsom bensin eller diesel. För att ytterligare visa sin makt, är denna ATV motor kombinerad med en air-assisted direkt insprutningssystem, vilket tillåter motorn att spara bränsle medan det fungerar. Motorn är konstruerad för att köras 760ccs och producerar 40 hästkrafter.

Skillnad från de flesta ATV-motorer, som vanligtvis konsumerar en stor mängd gas under drift
fördelar, Polaris ATV motorn låter sina användare att spara gas eftersom dess funktion är beroende av dess bränsle och luft insprutningssystemet. Lufttillförselsystemet går direkt in i förbränningskammaren som driver motorn. Eftersom det körs på lågt lufttryck är motorn väl ventilerad, hålla den skyddas från skador till följd av överhettning. Motorns kompakta och eleganta makeup tillåter den att sitta bra inuti ATV kropp utan att påverka användarens komfort.
Motgångar

Medan Polaris ATV motorn är bland de mest betrodda ATV-motorer som finns idag, är det också benägna att vissa problem och motgångar. Precis som alla andra motor, det bryter typiskt ned med tiden på grund av slitage. Eftersom det är en märkt motor, dess delar behöver oftast äkta ersättare, vilket kan bli dyrt.
Future

Polaris motor är en av flera motorer testas för närvarande alternativa bränslen som etanol, eftersom det är en utmärkt kandidat för att använda alternativa bränslen, som inte bara är kostnadseffektivt, men också miljövänligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117512.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.