Bombardier DS 650 Specifikationer

The Bombardier DS 650 är en all - terrain fordon ( ATV ) avsedda för motocross och andra terrängförhållanden applikationer . Den är speciellt lämpad för terrängkörning i sandig terräng , i själva verket står det " DS " i namnet för " Dune Sport . " DS 650 tunga vikt gör den mindre av ett val för motocross spår som involverar en hel del hoppande . Motor

Bombardier DS 650 har en vätskekyld encylindrig fyrtaktsmotor med en dubbel överliggande kamaxel och ett deplacement på 653cc . Den har en torr - sump systemet smörjning och en Mikuni BSR 42mm förgasare . Den har en kondensator systemet urladdning tändning och en elektrisk startmotor . Det har kedjedrift med en fem - växlad växellåda . Den har en femväxlad manuell koppling . Dess bränsletank har en kapacitet på 3,5 liter .
Bromsar och fjädring

De främre bromsarna är dubbla hydrauliska skivor , och bakbromsen är enda hydraulisk skiva . Den främre hjulupphängningen består av dubbla A - armar vars resa mäter 12 inches . Den bakre upphängningen består av en enda svingarmen och dess resa mäter 11.5 inches .
Övriga specifikationer

framdäcken har diameter på 21 inches och bredd 7 inches på 10 - tums fälgar . De bakre däck har en diameter på 20 inches med en bredd av 11 inches på 9 - tums fälgar . Hjulbasen mäter 50.2 inches . Sammantaget mäter Bombardier DS 650 77.5 inches lång , 49,5 inches bred och 46,5 inches tall , och dess påstådda torrvikt är 490 pounds . Det rensar marken på en höjd av 4,75 inches .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117831.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.