Hur man reparerar en Canopy på en Camper fordon

De skärmtak som sträcker sig över dörröppningar, fönster och slide-outs av husbil fordon skydda små, känsliga områden från regn och direkt solljus. Större skärmtak, kallas allmänt markiser, är utplacerade från taklinjen för husbil fordon för att skydda och skugga betydligt större områden. Skärmtak är gjorda av relativt ömtåligt material, så de är sårbara för skador från elementen, vindburna föremål som grenar och från vinden själv. Det är viktigt att omedelbart ta itu med några tårar eller hål så snart de uppmärksammas. Många campare användare hålla reparationsmaterial i sina verktygslådor, snarare än att behöva källan tejp eller plåster när man behövs. Saker du behöver
Cleaner Review styvt stöd panel
Repair band patch
Repair (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Rengör trädkronorna kring skadan med en kemiska rengöringsmedel som rekommenderas för din canopy s material. Se till att alla spår av polish används på närliggande lacken tas bort, tillsammans med atmosfäriska insättningar och limmet från tillfälliga reparationer, kanske gjorda med silvertejp.
2

Stötta en platt panel av trä nedanför det skadade området . Panelen måste vara styv och större än det område som du kommer att reparera. På toppen av panelen, butt ihop de två sidorna, om du reparerar en tår, eller pussla ihop de trasiga delarna av trädkronorna vänster runt ett hål. Använd reparation tejp om du måste fixa en tår, och en patch kit om du har att reparera ett hål. Använd en dedikerad reparation tejp eller plåster gjord speciellt för materialet i din canopy, oavsett duk, plast, gummi-belagda eller vinyl. Följ tillverkarens anvisningar vid tillämpningen reparation tejp eller plåster.
3

Placera panel av trä på toppen av den del av trädkronorna du just har reparerats. Upprepa processen för att tillämpa tejp eller plåster på undersidan av tår eller hål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117391.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.