Vad är en Yamaha Rhino?

Rhino är en all-terrain fordon som tillverkas av Yamaha Motor Company. Rhino är i en klass som heter "Side-by-Side" (SxS), vilket bokstavligen betyder att dess två passagerare sitter sida vid sida. Yamaha introducerade Rhino, dess första sida-vid-sida fordon under 2003. Under 2011 var den ungefärliga MSRP för en ny Yamaha Rhino $ 11.500. Design

Rhino har en liten bil design. Den har plats för två passagerare sida vid sida, och det sport en liten säng för last bakom föraren och passageraren. I detta avseende är det Rhino liknar en liten pickup. Rhino har också fyra regummerade däck, full säten med nackstöd samt två strålkastare och en roll-bar tak för att skydda förarna vid rollovers eller olyckor. Yamaha utformade Rhino utan dörrar, så att passagerarna kan snabbt och enkelt komma in eller ut ur fordonet.
Motor

Yamaha utrustad Rhino med en fyrtaktsmotor som producerade 686 cc slagvolym. Motorn har också en vätske-kylsystemet med en fläkt, samt en enda överliggande kamaxel och fyra ventiler motor. Den borrning och slaglängd på kolvarna mäter 102 mm med 84 mm och kompressionsförhållandet är 9,2-till-1. Rhino har Yamaha teknik bränsleinsprutning och en 32-bitars motor-styrenheten (ECU) tändsystem. Startsystemet är elektrisk och transmissionen är en helautomatisk Ultramatic ® växellåda med dubbla high-low intervall.
Mått

Yamaha Rhino mäter 113.6 inches i längd, 56,6 inches i bredd och 73,0 inches i höjd. Dess axelavstånd mäter 75.2 inches och dess markfrigång är 12.1 inches. Den Rhinos svängradie är 153,5 inches. Dess våtvikt är £ 1199. Bilens last-säng kapaciteten ligger 400 pund, och dess dragkapacitet är £ 1212. Total bränsle kapacitet är 7,9 liter
Funktioner

Yamaha Rhino har en bil-stil instrumentpanel som innehåller:. En hastighetsmätare, vägmätare, dubbla tripometer, en klocka, bränslemätare och en växelläge display. Fordonet sport dubbla 30W Krypton multi-reflektor strålkastare och dubbla 21/5W svans och bromsljus. Rhino har även en ratt och en vänster sida fotbromsen och högra fot gaspedalen. Andra kontrollfunktioner inkluderar mittmonterad konsol shifter och en parkering-broms. Rhino har en sväng-till-start tändningslåset, en 12-volts eluttag, liksom tänds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118656.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.