Hur du trär en Fastsurrning Ratchet

En korrekt gängad spännband och tie-down bandet garanterar att din last inte är skadad och att lasten inte lossnar och skadar eller skada människor eller egendom. Två komponenter utgör ett tie-down spännband, det spännband och tie-down bandet. Slipsen-ner bandet hålls till spännband och handtaget av spännband drar och håller fast tie-down bandet. Bandet kommer att förbli stram tills du släpper en spak. Saker du behöver
Ratchet spänne
Tie-down
rem
Visa fler instruktioner
1

Stäng spännband och varva ner med tie-down bandet.
Sida 2

Trä den råa slutet av bandet till den lägsta öppningen på ratchet spännen slitsade axeln och dra 12 -. till 14-inches av remmen genom axelslitsen

3

Loop tie-down bandet runt och trä den råa slutet av remmen genom den övre kortplatsen på axeln. Kontrollera att det inte finns några vändningar i remmen och dra den råa slutet av bandet för att spänna slingan. Om du vända riktningen för gängning, kommer det tie-down bandet binder i spännband och du kommer att finna det svårt att lossa spännbandet.
4

Hook slutet av spännband på ena sidan av lasten och tie-down bandet på andra sidan av lasten.
5

Dra råa slutet av tie-down bandet att dra slack från bältet. Se till att det inte finns några vändningar i bandet som du drar. Remmen måste ligga plant för att undvika att bandet binder i spännband.
6

Ratchet spännet genom att dra handtaget mot hakade änden av slipsen ner bandet. Upprepa processen tills korrekt gängade bandet håller lasten ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117527.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.