Hur Ställ in speglarna på en 1986 Southwind Husbil

När du justerar speglarna på en 30-fots-plus lång husbil du behöver för att få det rätt. Det är lätt att få i en olycka med ett fordon när du inte kan se andra du dela vägen med. Justera speglarna på din Southwind husbil kan vara svårt, främst på grund av att föraren rör sig i förarsätet, försöker få den bästa utsikten över sitt fordon, medan speglarna är statiska och inte flytta. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Rengör speglarna med fönsterputs och torka dem med hushållspapper.
Sida 2

Vrid husbil s vindrutetorkarna på och spruta vindrutan med spolarvätska. Var säker på att dina nuvarande sits justeringar låter perfekt utsikt ut genom vindrutan s torkare kontur, om inte, justera sätet. När det regnar, gör att föraren ofta mindre justeringar för att se genom området rensas av torkarna eftersom torkarna inte kan täcka hela området av en stor husbil vindruta.
3

Tilt förarsidan spegel inåt tills den innersta kanten av spegeln ger husbil s bakersta stuga kanten i vyn när du sitter i din körställning. Höj eller sänk spegeln, utan att flytta det åt vänster eller höger, så den nedre kanten av spegeln ger bara marken i sikte.
4

Tilt passagerarsidan spegel i dess innersta kanten av spegel ger husbil s bakersta stuga kanten i vyn medan du sitter i din körställning. Höj eller sänk denna spegel, utan att flytta det åt vänster eller höger, så den nedre kanten av spegeln ger bara marken i sikte.
5

Drive husbil till en stor parkeringsplats. Park husbilen i den bakre delen av parkeringsplatsen och titta i spegeln. Justera uppåt eller nedåt justering av båda speglarna att se de utrymmen parkeringsplatsen bakom husbilen på båda sidor. Detta är en säker plats att justera speglarna och lägg till önskad djup till din synfält.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118497.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.