Elbroms Controller Instruktioner

Trailers för betydande vikt behöver ett sätt att bromsa så att bogsera fordonets bromsar inte överhettas och misslyckas när man försöker bromsa eller stoppa en tung rigg. De flesta vagnar har elektriskt manövrerad trumbromsar som utlöses av en elektrisk broms styrenhet monterad i dragfordonet. Regulatorn binder in i de elektriska kretsarna både dragfordonet och släpet. De släpets bromsar automatiskt när dragfordonet bromspedalen används. Att veta hur man använder bromsen regulatorn garantera säkrare hållplatser vid bogsering. Instruktioner
1

Hitch släpvagnen till dragfordonet. Lyft upp på den fjäderbelastade luckan på den elektriska kontakten på den bakre delen av bogserfordonet nära hitch mottagaren. Skjut kabeln släpvagnskablage i uttaget tills det sitter ordentligt. Lossa locket.
2

Leta bromsen controller, som vanligtvis är monterad nära förarens position i hytten. Justera utgående kontroll på kontrollenheten - som justerar uteffekten av regulatorn - till halvvägs mellan den högsta och lägsta inställningen. Justera synk kontroll på kontrollenheten - som justerar hur aggressivt släpets bromsar - till dess mittpunkt, även
3

Tow riggen till en parkeringsplats eller gata. som inte är överbelastad. Kör långsamt framåt och tillämpa släpets bromsar med den manuella spaken på bromsen styrenheten. Justera utgående kontrollen antingen upp eller ner efter behov för att uppnå märkbara släpfordonets bromssystem med någon sladd eller tvära.
4

Drive riggen framåt och göra flera stopp använda blånor fordonets bromspedal. Justera synk kontrollen antingen upp eller ned tills stopp verkar smidig och säker men inte aggressiv eller ryckig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118496.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.