DIY Motorsport Skateboards

Om du älskar med din skateboard för att resa från hemmet till skolan eller ens från hemmet till arbete, tillsätta en motor kan du skateboard ännu längre utan att bryta ett svett. Det finns skateboard-specifika motor kit som du enkelt kan installera som brukar innehålla motorn och andra smådelar måste du installera det. Instruktioner
1

köpa ett kit skateboard motor från sportbutiker, eller från nätbutiker. Se till att du köper ett kit som kommer med alla de verktyg som behövs för montering av motorn, inklusive fjärrkontroll, motorn, batterierna, bromsarna och laddaren. På så sätt kommer du inte längre att köpa de enskilda komponenterna en efter en.
2

Använd en borrmaskin för att lägga till hålen i den bakre delen av din skateboard. Vanligtvis är borrhålen placeras på det område där du naturligtvis placera fötterna medan skateboard. Detta sätt är motorn hålls på plats genom din vikt. Mest skateboard motor kit har också diagram som kommer att berätta exakt där du behöver för att borra hålen, så läs manualen som medföljer kitet. Addera 3

Lägg motorn. För att lägga till motorn, måste du placera din skateboard på en plan yta så att hjulen står inför topp. Rikta upp motorn så att den är i linje med de borrhål som du har gjort. Du bör se förborrade hålen på sidorna av motorns ram, så att du kan fästa ramen för motorn till skateboard. Använd muttrarna och styrelser eller skruvar som för att hålla motorn på plats.
4

bort bakhjulen i din skateboard och ersätta det med bakhjulen som följer med satsen. Detta gör att du kan lägga till remskivan som förbinder de bakre hjulen med motorn. Beroende på storleken på din skateboard, kan det finnas ett visst slack i remskivan. Du kan lägga brickor till dina bakaxlar så att remskivan sitter tätt med axeln, hjul och motor.
5

Lägg fjärrkontrollen. Ta gaspedalen fjärrkontrollen och fäst den på plats i motorn. Kontrollera diagrammet om du inte hittar gaspedalen avlägsen plats i motorn. Du kommer att använda fjärrkontrollen för att styra riktningen på skateboard, liksom hastigheten på skateboard. När fjärrkontrollen är ansluten, kan du använda motoriserad skateboard.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118494.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.