Hur MIG Weld fyrkantsrör

Square slang kan användas för att bygga allt från en lagerhylla till en hopfällbar utomhus bord. MIG-svetsning är en enkel-till-lära svetsprocessen som kan används för att svetsa fyrkantrör tillsammans. MIG-svetsning med hjälp av en kontinuerligt matad tråd svetsning elektrod som hålls på en spole. Tråden matas sedan ner en svetsning leder till MIG-pistol. Med lite övning kan du använda en hyrd MIG svetsare att svetsa samman fyrkantsrör att skapa en funktionell utrustning för din RV. Saker du behöver
Måttband
fyrkantsrör
Scribe
Kombination torget
Bandsåg
Grinder
4-tums hårt slipskiva
MIG svetsare svetshjälm
Läder svetsning handskar
Visa fler instruktioner
1

Mät och markera en bit av fyrkantsrör 20 inches lång med måttband och den skriftlärde. Ställ bandsåg på en 45-graders vinkel cut. Gör ett märke 10 inches in med den skriftlärde. Placera 45-graders sidan av kombinationen kvadrat mot fyrkantrör, med bladet av kvadraten i linje med 10-tum märke. Scribe en 45-graders linje tvärs över torget slangen.
2

Placera fyrkantsrör i skruvstäd av bandsåg. Passa in 45-graders ritslinjen med bladet i bandsåg. Dra bandet såg skruvstäd för att klämma fyrkantsrör på plats. Slå på bandsåg. Sänk bandsåg för att utföra 45-graders mitra.
3

Fäst 4-tums hård-slipskiva till kvarnen. Med kvarnen, placera en avfasning på de två sidorna av fyrkantrör som har 45-graders snitt på deras ansikte. Avlägsna burr från de två andra sidorna. Placera de två delarna av fyrkantsrör tillsammans, vilket lämnar en 1/16-inch gap mellan de två delarna av slangen. Slå på MIG svetsare.
4

Se MIG svetsarens svetsning guide för att ställa in spänningen och trådhastigheten för svetsare. Sätt på svetshjälm och läderhandskar svetsning.
5

Point MIG pistol på förband där två bitar av slang leden. Placera MIG-tråd till den högra sidan av 1/16-inch lucka som du lämnade in mellan de två delarna av fyrkantrör. Sänk din svetsning huva. Tryck in avtryckaren på MIG-pistol. Medan den MIG svetsare är Ijusbågsbildning, flytta MIG-pistol till den vänstra sidan av sömmen. Upprepa processen två gånger per sida på alla fyra sidor av fyrkantsrör anslutning till säkert please de två delarna.
6

Starta en svets i ena hörnet av torget slangen leden. Trampa MIG pistolen. Dra MIG pistol åt vänster, sedan ner, till höger, och tillbaka upp. Med varje varv, flytta MIG-pistol 1/8-tums mot den andra sidan av sömmen. Upprepa proceduren för varje av de fyra sidorna av fyrkantsrör.
7

Låt svetsfogen helt kall innan hantering. Designa din RV tillbehör och framgångsrikt MIG svets fyrkantsrör i processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117513.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.