Hur du ändrar en vinschkabel på en fyrhjuling

Den stålvajer på en fyrhjuling s vinsch är ansluten till ett sväng hjul inuti vinschen med en mutter i slutet av kabeln. Byt ut kabeln så snart eventuella skadan är väl synlig eller om kabelbrott. Du kan köpa ersättare kabel från vinschen tillverkaren. När du köper ersättning kabeln vara säker på att få en specifik för din vinsch, det bör finnas ett serienummer på vinschen som kommer att tala om för tillverkaren som kabeln för att sälja dig. Saker du behöver
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Slå av strömmen till vinschen off. Vänd på knappen växel utgåvan i ansiktet av vinschen för att frigöra sväng hjulet.
2

Dra vinsch kabel hela vägen ut tills du ser sväng hjulet. Muttern som håller kabeln till sväng hjulet kommer att vara på höger eller vänster sida av sväng hjulet i fri sikt i slutet av kabeln. Addera 3

Ta bort muttern från slutet av vajern med spärrfunktion set. Dra kabeln från sekelskiftet hjulet och ställ den åt sidan.
4

Sätt Metall tapp i änden av den nya kabeln i hålet som den gamla kabeln i. var Dra åt muttern så mycket som möjligt med Ratchet och uttag.
5

Slå på strömmen och placera vinschen i omvänd. Låt vinschen för att dra den nya kabeln kring sekelskiftet hjulet, och se till att kabeln inte överlappar sig själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117828.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.