Hur du ansluter en fläktmotor på en RV Luftkonditionering

fritidsfordon luftkonditioneringsapparater är typiskt av taket design. De drivs med 120-volts växelström fläkt fläktar, som antingen kraft kyld luft genom kanaler eller kamrar, eller projiceras direkt i luften. RV luftkonditioneringsapparater är också fast med samma färgkoder som varje enhet hushåll enhet, vilket innebär att haka upp en ny eller ersättande fläktmotor är ganska okomplicerad. Saker du behöver
flatstift Or | Ögla kontakter
skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Rådfråga tillverkarens vägledning om din luft -conditioning system har en en-hastighets fläkt eller mer. Om den har en en-hastighets fläkt, ignorera andra fläkthastighet trådar, men ändå isolera dem med egen tejp eller shrink-wrap isolering.
2

Anslut den vita, vanliga, tråd för leverans av 120-volts el. Använd en spade kontakt om fläkten terminalen är konstruerad för att ta emot en, eller en ögla terminal om terminalen är en gängad tapp och bricka /bult montering. Addera 3

Anslut den röda kabeln till den terminal märkt för låg fläkthastighet. Använd en spade kontakt om fläkten terminalen är konstruerad för att ta emot en, eller en ögla terminal om terminalen är en gängad tapp och bricka /bult montering.
4

Anslut den gula sladden till terminalen märkt för medelhög fläkthastighet, upprepande anvisningar för Steg 3. Upprepa för den svarta kabeln (anslut till hög fläkthastighet) och grönt (anslut till jord).
5

Använd rätt storlek skiftnyckel för att dra åt muttrarna och brickorna ner på de gängade stjälkar tills de är ordentligt åtdragna och att det inte är glapp i någon av de anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118237.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.