Hur man rengör penslar på en Kohler 4.5CKM21-RV Generator

En RV generator hjälper till att hålla bilen i rörelse. Det ger ström till resten av RV och tillåter dig att titta på tv, använda badrummet eller ta en dusch med lätthet. De borstar på generatorn bidra till att överföra makt till generatorns rotor spolar, vilket i sin tur ger ström till resten av RV. Rengöring av borstar av din Kohler 4.5CKM21-RV Generator bidrar till att säkerställa att du inte stoppas kort i dina resor för underhåll. Saker du behöver
Marker
Scotch Brite pad
Gummiband
Wood stick
Kommutatorns sten
eltejp
Gummi Värmarslangens
1/4-tums enhet Hylsnyckelsats med 5/16-tums, 3/8-tums och 7/16-inch socket huvuden
Socket skruvmejsel
Duk
Visa fler instruktioner
1

Hitta locket plåt av din Kohler 4.5CKM21-RV generator. Ta bort sina skruvar med en insex och dess socket skruvmejsel, välja rätt socket huvudet från en 1/4-tums enhet socket set med 5/16-tums, 3/8-tums och 7/16-inch socket huvuden. Placera skruvarna och täcka på en duk.
2

Ta bort skruvarna på generatorn luftfilter och täcka med lämplig insex och skruvmejsel. Placera dem på duk.
3

Ta bort skruvarna i metall eller plast täcker ligger över borstarna med rätt uttag huvudet och skruvmejsel. Märk över övre viran och den övre kanten av borsten block med en markör. Placera filtret, omslag och skruvar på duken.
4

Avlägsna borsten blockets tråd och eltejp för hand och placera dem på duk. Ta bort skruvarna från penseln blocket med rätt uttag huvudet och skruvmejsel. Placera den och dess tillhörande borstar på duken för att avslöja generatorns släpringar.
5

Wrap en dyna Scotch Brite runt en trä pinne, t.ex. en Popsicle pinne eller en paint omrörare. Fäst den med en gummisnodd. Montera en bit kommutatormotor sten i en bit gummi värmeslangen för hand, så att stenen sticker ut i båda ändarna av slangen.
6

Vrid generatorn genom att trycka och hålla ner sin Startomkopplare . Alternativa kör del Scotch Brite av veden pinne och stenen mot ringarna. Fortsätt att köra Scotch Brite stick trä och sten mot ringarna tills varje ring har en ljusbrun centrum och en koppar /mässing färg under resten av det, enligt RV.net. Släpp Start för att stänga av generatorn.
7

Skrapa både Scotch Brite pinne och sten mot botten borst av varje borste på borsten blocket. Flytta borstarna för hand för att kontrollera om fri rörlighet. Fortsätt att borsta med Scotch Brite pinne och sten, om borstarna fortfarande inte röra sig fritt, att avsluta rengöring dem.
8

Använd markören linjen för att placera den övre kanten av borsten blocket tillbaka till generatorn. Skruva tillbaka den med skruvmejseln och dess lämplig insex. Byt ut tråden på toppen av borsten blocket med hjälp av dess markör linje som en guide. Tejpa ner med eltejp.
9

Skruva i metall eller plast täcker över borstarna med skruvmejsel och dess rätt uttag huvudet. Byt luftfiltret och dess lock med skruvmejseln och dess rätt socket huvudet. Sätt tillbaka locket plåt med skruvmejseln och muffen huvudet till slut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118330.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.