2006 Honda Rancher Specifikationer

Fast kanske mest känd för sin linje av bilar, Honda har också tillverkat ett antal fritidsfordon genom åren, varav en var FourTrax Rancher ATV. Detta verktyg quad var en av de bäst säljande ATV i världen. År 2006 var Rancher tillgänglig i en ES och standard trim, som båda innehöll liknande tekniska specifikationer och funktioner. Engineering

Båda 2006 Fourtrax Rancher klippningar kom utrustade med en i längdled monterad encylindrig, fyra-taktsmotor med en överliggande ventil konfiguration. Motorn presenterade en förskjutning av 329 cc (20,08 cubic inches) och en cylinderdiameter och slaglängd på 3,09-by-2.68 inches. Den hade också ett torrt system sump smörjning.
Systems och Transmission

Utrustad med kapacitiv urladdning tändning med elektronisk förväg och en 1,26-tums CV förgasare, alla 2006 FourTrax Rancher trimmar kom också utrustad med en elektronisk tändare med extra rekyl och en luft-kylsystem. Quad presenterade också en direkt bakre drivaxel, en automatisk koppling och en fem-växlad växellåda med back.
Fjädring, bromsar och däck

Både 2006 Rancher trimmar kom också med en oberoende dubbla triangellänkar suspension up front med 5,9 inches av resor. I den bakre, en swing-arm upphängning med enda stöt skyddat ryttare och ATV, presenterar också 5.9 inches av resor. Up front, kom båda 2006 Rancher trim med en trippel-förseglad, hydraulisk trumbroms, medan en enda sluten hydraulisk trumma kom utrustade i baksätet. Dessutom tog quad 24 x 8-12 storlek däck i fronten och 25 x 11-10 i den bakre.
Mätningar

Medan de flesta mätningarna var samma för både 2006 Rancher Trims, de väger olika mycket. Den FourTrax Rancher ES vägde 511 £. utan bränsle medan standarden '06 Rancher vägde bara 498. Både uppmätt 78,1 inches i längd, 45,0 i bredd och 44,1 i höjd. Quad presenterade också en hjulbas på 49,3 inches och en sitthöjd på 32,0. En imponerande markfrigång på 7,3 inches tillåtet för ökad manövrerbarhet på ojämna skogsstigar. Dessutom hade quad en vändradie på 8,5 meter och ett bränsle kapacitet på 3,4 liter med en 0,8 reserv.
Skillnader

De största skillnaderna mellan 2006 Rancher ES och standardmodellen var att ES kostar mer och kom utrustade med nya funktioner. Uppgraderingar på ES ingår en elektronisk skift program för enkel upp-växling och ned-växling, en LCD digital instrumentpanel, och införandet av en återställbar trippmätare. Båda trim presenterade tunga arbete kapacitet och kunde bära £ 66. på framsidan last rack, 133 på ryggen, och hade en dragkapacitet på 850 kg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118015.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.