Så monterar du ett Generator på en häst Trailer

Många Hästtransport tillverkare erbjuder modeller med en del av planlösningen ges över till ett bostadsområde. Även dessa utrymmen är små fritids, är generatorer sällan ingår. Montering en generator på en häst släpvagn är en relativt enkel uppgift, underlättas om hästen trailern är "generator redo" och förinstallerad med en bränsletillförsel, avgassystem och ledningsnät tillsammans med ett lastrum för generatorn. Det kan dock även monteras på trailerns tungan. Saker du behöver
Nut Generator Review /bult /bricka församlingar
Permanent märkpenna (tillval) katalog Elektrisk borr (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Kolla runt hästen trailern att avgöra om det finns en särskild generator bay. Leta efter en lastrummet på trottoaren sidan med en louvered dörr, mot mitten av vagnen. Om viken är "generator färdig" den kommer att ha kraftiga fästen förinstallerat. Upp hål i botten skenor din generator med hål i fästena
2

Line och använd mutter /bult /bricka församlingar för att säkra det på plats.
3

Montera generatorn i särskilda fack eller på hästen trailern tunga. Det är i regel inte möjligt att montera något på chassit stödben som sträcker sig från den bakre delen av en hästtransport eftersom det stora beståndet dörrarna skulle hindras.
4

Lyft generatorn, sedan centrera den. Flytta den framåt och bakåt tills den är placerad där minst fyra av monteringshålen förborrade i dess undre skenor är över balkar av tungan, sedan använda en permanent märkpenna för att markera var de hålen.
5

bort generatorn och borra hål storlek för att acceptera de tyngsta bultarna som kommer att passera genom hålen i generatorn rälsen. Byt generator och fäst den på plats med årskurs åtta mutter /bult /bricka församlingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118470.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.