Hur du ändrar vajerdragsteknik Start på en Polaris 4 Wheeler

I pull start på din Polaris fyrhjuling är det enda sättet att starta motorn, så om det är trasigt måste du ersätta det. Sladden du drar är ansluten till en sväng hjul bakom ett metallock att sladden kommer ut. Sladden är ansluten till sväng hjulet genom en metall mutter på änden av sladden. Muttern storlek på sladden kommer att vara olika mellan modellerna, men omställningen är i princip samma för alla Polaris modeller. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Tänger
Fast nyckel
ersätter sladden
Visa fler instruktioner
1

Park Polaris ATV på plan mark i ett område med massor av ljus. Låt motorn svalna om det är varmt så att du inte bränner dig.
2

Ta bort de fyra Phillips skruvar från hörnen på metallhöljet att sladden kommer ut av att använda skruvmejsel. Dra metallen täcka av motorn. Packa sladden från omkring sekelskiftet hjulet helt.
3

Snurra tur hjulet med handen tills muttern som håller sladden är på toppen av hjulet mot dig. Ta Metall tapp på sladden med tång. Lossa och ta bort muttern med fast nyckel. Håll skaftet för att hålla sladden från att vrida när du lossar muttern.
4

Dra i snöret utanför sväng hjulet och genom hålet på metallhöljet. Håll muttern ifall den nya sladden inte kom med en. Sätt i metall stam på den nya kabeln i hålet på metallhöljet. Sätt in spindeln i hålet på turn hjulet.
5

Dra åt muttern på spindeln på motsatt sätt än du bort det. Snurra tur ratten moturs tills du hör våren låses. Vira den nya sladden runt sekelskiftet hjulet. Se till att sladden inte överlappar sig själv. Sätt tillbaka metallhöljet till motorn. Sätt tillbaka och dra åt skruvarna som håller fast locket till din Polaris motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117801.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.