Michigan vändskiva flak trailer Krav

Om du bor i Michigan, är du nästan alltid efter en anledning att norrut. North till det roliga och naturen som finns i ståtliga skogar, pittoreska sjöar och nitning kuster. Om du planerar att dra din egen säng bakom dig, tillsammans med andra fritidsfordon såsom båtar, snöskotrar, löpare våg, eller till och med ett flak trailer lastad med möbler för din nya stuga, se till att du vet de dubbla trailer reglerna. Double R

Double R är slang titel för två fritidsfordon som dras med en pickup på samma gång. Den första är en femte hjuling för camping och andra en fritidsbåt som en båt, våg löpare eller snöskoter trailering bakom.
Special Körkort Godkännande behövs

Du 'll behöver en speciell "R" påskrift för din licens, som är tillgänglig från din lokala Michigan statssekreterare kontor. Du måste vara över 18 år, är en extra kostnad och du kommer också att behöva ta ett skriftligt kunskapsprov. Du kommer inte att behöva ta ett verkligt körprov. Om du redan har en grupp En kommersiell körkort med ett "T" (dubbla släp) godkännande, behöver du inte en "R" påskrift.
Limits
p Det finns gränser för att dra en dubbel trailer. Den första är, kan din lastbil hantera vikten? Alla pickup sålda lastbilar har en dragkapacitet. Vikten av alla trailers och kombinerade deras innehåll kan inte överskrida din lastbil bogsera rating. För att hitta den bogsera rating av din lastbil konsultera tillverkarens webbplats eller bruksanvisning. Också, enligt Michigan State lag, "bruttovikt den andra trailern inte kan överstiga tomvikt pickup eller tomvikt av femte hjulet trailer."

Alla tre komponenterna i din rigg - - pickup truck, femte hjulet släpvagn och andra trailer -. då spände ihop, får inte överstiga 65 meter i längd Addera Hitch Safety

Följ alla tillverkarens rekommendationer för skumt och fordon. Michigan kräver att du fäster den andra dragkroken till den femte hjulet trailer ram. Säkerhet kedjor för den andra släpvagnen måste fästas säkert på yttersta kanten av det femte hjulet trailern. Kedjan infästning måste ha en låsmekanism. En dubbel R släpvagn kan inte driva mer än tre inches till vardera sidan av banan på dragfordonet när riggen köras i rät linje på en nivå, slät, stenlagd yta.
Stater Vary

Varje stat har annan regel och förordningar om att dra mer än en trailer. Se till att du kolla reglerna för alla stater längs din resrutt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117590.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.