Hur man byter olja i en Arctic Cat ATV

Byta olja på din Arctic Cat ATV är en viktig del av dess underhåll. Olja, med tiden och användning, blir förorenad med metall, plast och gummipartiklar och blir mindre effektiv som ett smörjmedel. Oljan på de flesta ATV bör bytas ungefär var 100: e ride tid. Saker du behöver
ersätter olja (motorolja) katalog ATV blockerar
Oljetråg
12mm öppen nyckel
Rag
Visa fler instruktioner

1

Starta ATV och värma upp den genom att låta den gå i ca 10 minuter eller genom att rida den runt kvarteret. Se till ATV motorhuset känns minst varm innan du fortsätter. Var försiktig dock, att inte bränna handen på höljet.
2

Dra ATV upp på block för att ge dig gott om utrymme att arbeta under. Addera 3 < p> Avlägsna oljelocket på vänster sida av motorn på ATV. Det bör åtföljas av ett glas mäta fönster. Ett oljetråg under ATV
4

Place, och ta bort bulten oljan rinna under ATV med en 12mm fast nyckel. Låt oljan rinna ut i ungefär fem minuter. Sedan ersätta bulten oljan rinna. Dra in tätt.
5

Torka upp all olja röran med en trasa.
6

Fyll ATV oljetanken genom att hälla motorolja i öppningen du bort locket från . Titta glasfönstret och fylla behållaren till hälften. Sätt tillbaka locket.
7

Starta ATV i flera sekunder. Sedan, döda motorn.
8

Avlägsna tanklocket igen. Oljenivån skall ha fallit ner något som olja sköts hela motorn.
9

Fyll behållaren tillbaka upp till halvvägs på glasfönster. Därefter, sätt på locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117674.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.