Hur tar jag bort vatten från en Polaris Predator 50?

Polaris utformat sin Predator 50 ATV för barn sex år och äldre. Trots sin ringa storlek och liten motor, förblir den grundläggande designen av Predator 50 överensstämmer med Polaris 'större ATV-modeller. Vattennedsänkningsprovning på denna ungdom quad kan vara lika skadligt som det är för större ATV. Om Predator 50 blir nedsänkt i vatten, är det viktigt för ägarna att vidta alla nödvändiga åtgärder för att avlägsna överflödigt vatten från quad kritiska komponenter innan du fortsätter reguljär drift. Saker du behöver
Wrench
tändstiftsnyckel
torr trasa
Visa fler instruktioner
Motor och förgasare
1

Vrid bränslekranen off och lossa avloppet skruven på undersidan av förgasaren för att dränera vatten från förgasaren och motorn.
2

Drag runt motorn några gånger med Predator 50 elstart. Detta hjälper till att förånga eventuellt ytterligare vatten eller fukt.
3

bort tändhatten och tändstift från Predator 50 encylindrig med en tändstiftsnyckel. Om kontakten är våt, torka den noga med en ren och torr trasa. Om den är mättad med vatten, ersätta det med ett nytt NGK BPR7HS plugg.
4

Dra åt skruven förgasaren avloppet tillbaka på plats och vrid bränslekranen igen.
5 < p> Försök att starta motorn. Om motorn inte startar, upprepa torkningsprocessen igen. Addera Transmission
6

Leta konstant variabel transmission (CVT) avtappningspluggen vid botten av CVT-systemet .
7

Ta bort pluggen med en skiftnyckel. Låt intas vatten att rinna från denna kontakt. När vattnet slutat dränera, skruva avtappningspluggen på plats igen.
8

Starta motorn och tillämpa varierande gaspådrag under minst 10 sekunder. Detta hjälper till att bli av med fukt eller vätska fortfarande ligger på bältet och kopplingar. Öppna inte full gas i mer än 10 sekunder.
9

Låt motorns varvtal sjunka till Predator 50 s tomgång.
10

Undersök drivremmen och provning för rem slirar. Upprepa torkningsprocessen om avvikelser förekommer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118637.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.