Hur Lager Grease Trailer

Regelbundet underhåll av släpvagnar är ett måste. Smörjning trailer lagren är en uppgift som du bör inkludera i din rutin underhåll. En grundläggande tumregel för hur ofta fett din släpvagn lagren är en gång per säsong. Några enkla steg hjälper dig fett din släpvagn lager på nolltid. Saker du behöver
Chalks (aska block eller trä) katalog Jack och pallbock
Tänger
rörtång
Hammer
spårskruvmejsel
Avfettningsmedel Skål agent
sälja Grease gun
Bearing Packer sälja Grease
Rag
Visa fler instruktioner
Jacking trailern
1

Flytta trailern till fast, plant marken. Om du har kopplat en släpvagn till bilen för att flytta den, haka släpet.
2

Sätt kritor på plats för att förhindra att vagnen rullar. Du kan använda aska block eller trä som kritor. Placera en krita bakom ett hjul på varje sida av vagnen. Addera 3

Lossa muttrarna på däcket. Använd din lug skiftnyckel för att vrida dem motsols tills du kan lossa dem för hand.
4

Jack trailern upp. Placera domkraften under ramen eller släpvagnens. Veva släpvagn upp på domkraften. Jacks varierar på hur du gör detta, du drar i handtaget på en del och flytta handtaget upp och ner på andra
5

Ta muttrarna hela vägen bort för hand
6

bort hjulet. Addera bort ventilhatt och Hub och Inspektera Lager
7

Använd en platt skruvmejsel och hammare för att försiktigt bända dammskyddet av. Dammskyddet är locket på utsidan delen av hjulnavet.
8

Ta sprinten ut. Använd dina tång för att böja ändarna av sprinten tillbaka så att de är raka. Ta låsningen från den motsatta änden med dina tång och dra ut den. Snurra bulten som håller navet i moturs plats tills du kan ta bort det. Nu kan du dra navet av den axeltappen med händerna.
9

Skjut ut det yttre lagret inifrån navet genom att nå fingrarna in i navet och dra ut den.

10

Häll avfettningsmedel i en skål eller någon form av badkar som dina lager kommer att passa in. Sätt dina lager i skålen. Du hittar avfettningsmedel vid en automatisk lagring eller använd petroleum-baserade produkter såsom bensin samt.
11

Inspektera lagret. Ta lagret ur skålen och torka av den med en mjuk trasa. Snurra lagret runt i handen som du känner för något motstånd, ojämnheter eller andra uppenbara slitage. Addera Packning lagren
12

Få fettspruta klar. Du förbereder de flesta fettpressar genom att dra i slutet tillbaka för att förbereda den för tub fett. Placera röret av fett i pistolen och sätt tillbaka locket på.
13

Sätt lagret i lagret packare. Den packare är två grunda koner. Placera lagret på toppen av bottenkon och skruva toppkonan på botten kon med lagret däremellan.
14

fast den övre änden av lagret packaren till slutet av fettspruta . Tryck på avtryckaren fettspruta för att pumpa in fett i lagret packaren tills du ser fett kommer ut på sidorna av lagret.
15

Ta isär lagret packare. Skruva av toppen från botten och ta lagret ut.
16

Applicera fett på utsidan av lagret med händerna. Fettet Packer tillämpade fett på insidan.
Sätta ihop
17

Sätt lagret tillbaka i navet på samma sätt som du tog ut den. Den avsmalnande änden av lagret ska vara vänd in i navet.
18

Skjut navet tillbaka på axeln. Placera en kvarts storlek mängd fett i den inre delen av navet. Snurra bulten tillbaka på axeln för att hålla navet på plats. Placera sprinten genom axeltappen för att låsa bulten på plats. Öppna ändarna av sprinten så att den inte kan komma ut ur axeln.
19

Placera en kvarts storlek mängd fett på insidan av dammskyddet. Sätt dammet tillbaka locket på navet och knacka försiktigt på plats med en hammare.
20

Placera däcket tillbaka på navet och dra åt muttrarna för hand.
21

Ta trailern av domkraften. Använd rörtång att ytterligare dra åt muttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117506.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.