Hur man tar en begagnad Rhino ATV

Rhino ATV är flera personer fordon. Även ATV och ridning motorcykel tillgodose äldre barn, kan de yngre barnen ingå i familjen rider med en noshörning. Dessa fordon används också för allmännyttiga ändamål, inklusive spår-bred transport i nästan alla årstider. Köpa en begagnad Rhino kan vara lite skrämmande. Det är svårt att säga genom undersökning vad ett fordon har varit igenom. Det finns dock några steg du kan följa för att få en bra uppfattning om en Rhinos slitage och vad den fortfarande har att erbjuda. Saker du behöver
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

lyssna noga för att se hur lätt bilen startar, och hur motorn låter. Har bilens ägare starta ATV.
2

Ta ATV för en kort åktur. Var uppmärksam på automatisk koppling och växellåda och hur smidigt fordonet skift. Dessutom, lyssna på motorn för eventuella ljud av döende eller bloggat på en brant-gasreglage press.
3

Öppna ATV huven och kolla in den främre aggregatet. Ta bort klämmorna från batteriet med hjälp av en skiftnyckel och kontrollera slitage och uppbyggnad.
4

Klättra under ATV och kolla axlarna. Dessa delar är ökända för att gå ut på Rhinos, och de kostar en bra summa för att ersätta. Var noga axelns stövlar ordentligt tätade och inte spruckna eller slitna.
5

Kontrollera Rhinos kroppen för eventuella plast repor eller hudsprickor. Dessa kan vara tecken på en olycka eller välta. Var inte rädd för att fråga om något utöver det vanliga man ser. Om ägaren svarar sanningsenligt eller inte, kan det ge dig en god uppfattning om historien av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118455.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.