Airstream Basecamp Funktioner

Wally Byam tänkt bygga en resa släpvagn som en vanlig bil kan dra och glida som en luftström, så han etablerat Airstream 1931. Han ville inte resa släpvagnar till förändras drastiskt, men bestämde sig företaget endast skulle göra gradvisa förbättringar genom åren. År 1935 presenterade företaget de Torpedo. Torpeden var inspirationen för Airstream Basecamp, en strömlinjeformad resa släpvagn som öppnar i den bakre och komma med ett valfritt tält funktionen. Mått

Basecamp finns i tre modeller: standard, deluxe och off-road. Enheterna har en invändig bredd av 76 inches, en yttre bredd av 85,63 inches och en yttre längd på 16 fot 2 inches. Den yttre höjd för standard-och deluxe resor släpvagnar mäter 8 meter, men off-road är ytterligare två inches högre. Addera Accessoarer

resa släpvagn är utrustad med 3,4-liters portabel vattentank i alla tre modellerna. Företaget erbjuder ett alternativ för en andra UN-tank som även rymmer 3.4 liter. Trailern har inte en varmvattenberedare eller en ugn, men. För att svalka dig i trailern, de tre enheterna kommer med en 5.500 BTU luftkonditioneringen.
Interiör

Basecamp erbjuder två 50-tums sängar som omvandlar till en sittgrupp. Enheten har ett litet handfat på vänster sida och en spishäll. Det finns en liten arbetsyta inbäddat mellan spishäll och diskho mot framsidan av enheten. Dessutom erbjuder Airstream en valfri takfönster. Fönstren wrap runt framsidan och sidorna av enheten för en fri sikt.
Body

Basecamp har en aerodynamisk kropp som erbjuder upp till 20 procent dragande effektivitet över det traditionella resa släpet, enligt den utstrålande webbplats. Enheten har två lager av slitstark sträckt aluminium. De resor släpvagnar har axlar gummi torsion och hjul med under spillvattentank, vilket ger en låg tyngdpunkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117852.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.