RV Termostat Kopplingsinstruktioner

Som med liknande hushållsapparater, fritids fordon eller RV, är termostaten en anordning som styr inre temperatur. Vissa är batteridrivna, och vissa kör från en stegformad-down ström tillhandahålls av systemet. Vissa drivs med hjälp av diabilder och /eller knapparna, och några är digitala. Allt ska monteras i en perfekt upprätt läge, där tillgången är fri. Termostat läge bör varken vara för hög, där luften är untypically varmt, eller för låg, där luften är untypically kallt. Kabeldragning en termostat är en okomplicerad och snabb projekt att slutföra. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den varma tråden, från bilens 12 volts system. Det kommer vanligtvis vara röda. Använd bilens instruktionsbok och en voltmeter för att bekräfta detta är korrekt.
2

Leta jordledningen till bilens neutralt system. Det kommer typiskt att vara svart eller blå. Använd bilens instruktionsbok och en voltmeter för att bekräfta detta är korrekt.
3

Leta utbudet kabeln till fordonets kompressor. Det kommer typiskt att vara gul. Använd bilens instruktionsbok och en voltmeter för att bekräfta detta är korrekt.
4

Leta utbudet kabeln till fordonets ugnen eller elektrisk värmare. Det kommer typiskt att vara vit. Använd bilens instruktionsbok och en voltmeter för att bekräfta detta är korrekt.
5

Lokalisera matningskabel till bilens fläkt. Det kommer vanligtvis vara grön. Använd bilens instruktionsbok och en voltmeter för att bekräfta detta är korrekt.
6

Använd din skruvmejsel för att fästa varje färgkodade tråd till rätt terminal inne i termostaten. Terminal # 01 är typiskt marken, terminal # 02 är typiskt oanvänd, terminal # 03 är vanligtvis varm, terminal # 04 är typiskt oanvänd, terminal # 05 är typiskt AC-kompressor, terminal # 06 är typiskt AC hög fläkthastighet, terminal # 07 är typiskt AC låg fläkthastighet, terminal # 08 är typiskt ugn Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118131.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.