2007 Yamaha Rhino 660 Specifikationer

Yamaha Rhino är en robust , fyrhjulsdrift , nytta stil ATV . Som ett arbetsfordon , är Rhino konstruerad för att fungera som en liten pickup. Den har en bakre dragande säng och stolar, två passagerare . Rhino är utrustad för små dragande jobb på en ranch eller runt ett verktyg butik . Mått

2007 Yamaha Rhino mäter 113.6 inches i längd , 54,5 inches i bredd och 73 inches i höjd . Den har en hjulbas på 75,2 inches och en markfrigång på 12,1 inches . Rhino har en torrvikt av 1,049 pounds. Bränsletanken har en kapacitet på 7,9 liter .
Motor och transmission

Yamaha Rhino drivs av en encylindrig , fyrtakts , förgasare motor . Det har en cylindervolym på 40,3 cubic inches , en elektrisk startmotor och en kontinuerligt variabel transmission med en primär framhjulet drivaxel . Transmissionen tillåter även att fordonet att köra baklänges .
Fjädring och chassi

Rhino har en oberoende dubbla triangellänkar fram och bak fjädring som tillåter 7,3 inches av resor i båda ändarna . De främre bromsarna är dubbla hydrauliska skivor och de bakre bromsarna axel monterade skivor . De standarddäck är Maxxis varumärke som är 25 X 8-12 NHS i fronten och 25 X 10-12 NHS i baksätet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118064.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.