Hur vill bifoga en Swisher Plog till en Yamaha Grizzly 350

The Grizzly 350, ett mid-size ATV tillverkas av Yamaha, kan monteras till en snöplog, såsom den universella Swisher plogen. Plogen fäster ett universellt fäste på undersidan av ATV. All nödvändig hårdvara ingår Swisher s plog kit, så du bara behöver några verktyg, en domkraft och ungefär en timme att montera plogen på din Yamaha Grizzly 350. Innan du börjar installera plogen, se till att du har en uppsättning av hjälpande händer för att hjälpa dig. Saker du behöver
2 uttag
skyddsglasögon
Skiftnyckel
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Jack upp båda sidor av främre änden av Grizzly, med hjälp av ramen som en domkraftsfäste. Inte jack inte upp Grizzly med sin axel. Ge dig själv tillräckligt med utrymme för att passa under ATV.
2

Montera lämplig storlek fästena till yttersta läge på den nedre A-armar av Grizzly. Swisher ger flera storlekar av konsoler med sina plogar. Välj de fästen som passar de A-armar Grizzly. Dra inte åt fästena.
3

Montera bladfjädrar till båda fästena med sprintbulten och hår stift medföljer plogen kit.
4

Fäst kanalen mount till Grizzly s boll monteringsfäste genom att infoga en 3/4-tums bult i de inriktade hålen och dra åt en 3/4-tums mutter på den gängade änden av bulten med en skiftnyckel. Om det behövs, sätter tillhandahålls distanser på den gängade änden av bulten innan du lägger muttern att hålla fästet nivå.
5

Skjut reglaget i kanalen montera och rikta hålen.

6

Sätt 1/2-tums brickor på två 1/2-tums bultar. Sätt skruvarna i monteringshålen. Sätt 1/2-tums brickor på den gängade änden av skruvarna och dra en 1/2-tums mutter på varje bult med en skiftnyckel för att säkra reglaget till kanal mount.
7

Se till att alla anslutningar är täta och säkra.
8

Lossa kontakterna och sänk Grizzly till marken.
9

Ställ de två bladfjädrar och reglaget /kanals Skärmfäste mellan fjäderbultarna och rikta in hålen. Sätt 3/8-tums brickor på fyra 3/8-tums bultar. Sätt skruvarna i monteringshålen. Sätt 3/8-tums brickor på den gängade änden av de fyra 3/8-tums bultar och dra åt en 3/8-tums mutter på änden av varje bult med en skiftnyckel.
10

Justera reglaget så monteringshålen är ungefär två inches framför framhjulen. Du behöver ungefär nio inches av utrymme mellan marken och monteringshålen. Mät avståndet med ett måttband. Lägg till eller ta bort distanser (som placerades vid montering av kanal mount till kulans munnen) för att göra en korrekt justering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118479.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.