Hur Överför Min dynbuggyen titel till Illinois

En dune buggy är en off-road fordon. I delstaten Illinois, behöver du inte registrera en dune buggy eftersom det inte är lagligt att använda på allmän väg. Dune barnvagnar är istället endast användas på privata eller utsetts markområden. Staten kommer att utfärda dune buggy ägare ett distinkt intyg om titeln. Du kan överföra namnet på titeln från en ägare till en annan, eller överföra en titel som ursprungligen utfärdats i en annan stat. Instruktioner
1

Skaffa en "ansökan om fordonets Transaktioner (VSD-190)." Denna ansökan är tillgänglig på någon statssekreterare Office plats i Illinois (se Resurser), eller du kan ringa 800-252-8980 och begära ansökan per post.
2

Fyll i ansökan. Märk ansökan "Title bara." Ange chassinumret, år, märke och modell i respektive fält. Skriv ditt namn och adress för ägaren av dune buggy. Inkludera inköpsdatum och huruvida dune buggy var ny eller begagnad när du köpte den. Nämna någon lien innehavare eller finansbolag i ansökan.
3

Betala titeln avgifter. Som av 2011, att avgiften registrera ett terrängfordon är $ 30. Gör check eller postanvisning betalas till "Secretary of State."
4

Samla erforderliga handlingar. Du måste visa bevis på ägande. En titel eller registreringsbevis räcker. Om du överför ägandet på din dune buggy, måste du ha ett köpebrev som visar ägaren noterat på titeln har överlåtit äganderätten till dig. Dessutom bör tillverkarens ursprungsintyget lämnas in om du har det.
5

Skicka in den ifyllda ansökan, titel och registreringsbevis, köpebrev och tillverkarens intyg om ursprung och betalning via post eller personligen på en närliggande statssekreterare anläggning. Om du inte har alla ovanstående dokument, ge åtminstone titeln dune buggy och köpebrev, om tillämpligt. Postade ansökningar ska skickas till: statssekreterare, Vehicle Services Department, 501 S. 2nd St, Room 014, Springfield, IL 62756. När ansökan har behandlats kommer en titel för dune buggy att skickas till dig med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118393.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.