Hur man läser amperemätaren på en golfvagn

Golfbilar är en miljövänlig färdsätt som används på golfbanor och som fritids transport . Den första elektrisk golfbil gjordes 1932 , men de hade inte blivit flitigt förrän 20 år senare . Elektriskt drivna vagnar har en amperemätare som visar hur mycket av batteriet för närvarande används av de elektriska komponenterna i golfbil . Du kan enkelt lära sig att tolka utslaget på en amperemeter . Instruktioner
1

reda på om din amperemeter är en vanlig amperemeter eller en noll - center amperemeter . Om det bara finns positiva tal på amperemetern ratten , är det normalt . Om det finns positiva och negativa tal på amperemetern ratten , är det en noll - center amperemeter .
2

Läs din instruktionsbok för att avgöra vad strömstyrkan ska vara för din golfbil batteri . Det bör vara runt 21 ampere .
3

Jämför din strömstyrka med rekommenderad strömstyrka .
4

Kontrollera din strömstyrkan är noll eller högre för en noll - centrum amperemeter . Om strömstyrkan är negativ , betyder det generatorn inte är helt igång golfvagnen elektriska komponenter . Detta skulle kunna betyda att generatorn är dålig . Om strömstyrkan är noll eller positiv , är de elektriska komponenterna som drivs helt av generatorn och batteriet laddas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118305.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.