Installation av en Big Gun Pipe i en Yamaha Rhino

En Yamaha Rhino är en kompakt utility vehicle med fyrhjulsdrift kapacitet. En Big Gun röret är en eftermarknad avgassystem som ger ström till Rhino. Röret ansluts till mäldsamlingsröret monterad till motorblocket så bara hälften av avgasröret ersättas. The Big Gun röret kommer med all montering hardware.You behöver två grundläggande verktyg och ca 30 minuter att installera röret. Saker du behöver
Bil jack
stödbenet
Ratchet satt
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre högra sidan av Yamaha Rhino med en vanlig domkraft. Sänk den bakre högra sidan av Rhino på en pallbock.
2

Ta bort de fyra skruvarna från mitten av beståndet avgaserna vid den punkt där huvudledningen möter avgaserna. Använd en spärrfunktion inställd för att ta bort bultarna. Olika modeller använder olika storlek bultar.
3

Lossa skruven på metallen säkra klämman runt ramen av beståndet avgaserna med hjälp av en skruvmejsel. Dra röret lager avgaser från underredet av Yamaha Rhino.
4

Placera Big Gun avgaserna på underredet och har en kompis hålla den på plats. Säkra Big Gun röret till mäldsamlingsröret röret med hjälp av skruvar som följde med satsen. Använd lager hängande klämman att avbryta det nya avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118392.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.