2004 Yamaha RX1 specifikation

Yamaha RX-1 är en mångsidig snöskoter. Powersports Network beskriver Rx-1 som "bara högpresterande fyrtaktsmotor släde." RX-1 segrade också SnowGoer tidningen "Snowmobile of the Year"-priset 2003. SnowGoer sade även att RX-1 som riktmärke för andra tillverkare att följa. Dessa referenser ställer RX-1 från andra konkurrenter i området. Mått

Yamaha RX-1 är en en-sits skoter som mäter 108,9 inches i längd, 47,4 inches i bredd och 46,7 inches i höjd. Den har en 42,1-tums spårvidd. RX-1 väger in på 553 £. Det har en 10-gallon bränsle kapacitet och en tre-liter torr sump olja kapacitet.
Motor och transmission

RX-1 har en vätskekyld 998 cc horisontellt in-line, fyrtaktsmotor med en dubbel överliggande kamaxel. Motorns borrning och slaglängd är 2.9 inches med 2,3 inches. Skotern har en Mikuni förgasare. RX-1 motor kan uppnå 145 hästkrafter. Den har en elektrisk startmotor och en variabel transmission utan back. RX-1 har också en två-ventil bak avgaser.
Fjädring och chassi

RX-1 har en oberoende, dubbla triangellänkar, aluminium fjädring med 9 inches av resor i fronten. Den bakre fjädring är en ProAction SXV med Quick-Adjust och en justerbar styrstång, med 11.5 inches av resor. RX-1 är utrustad med hydrauliska ventilerade skivbromsar med en justerbar spak chassi. Skidorna på chassit är plast dubbla vinkel köl hårdmetall ski löpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118065.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.