Gör-det-själv Camper Restaurering

Gamla campare kan behöva endast en mild touch upp eller skulle dra nytta av ett mer betydande rekonstruktion. När du är klar, kommer din husbil har alla bekvämligheter som vanligtvis finns i en helt ny husbil utan bekostnad av att köpa det. Dessutom, som en bil, nya campare sjunka så fort du kör bort dem från utställningslokalen golvet. En vintage sommarlägret, såsom en Airstream, å andra sidan, är betydligt mer benägna att behålla värdet på pengar och ansträngning som du sätter in i dess restaurering. Saker du behöver
Stålborste
rostskyddande färg
högtryckstvätt
Soap
Vatten
Avfettaren
Bleach
Byte måla golv
eller tapet
Utbytbara hjul och däck
Visa fler instruktioner
1

Rengör utsidan av husbilen med tvål och vatten för att avlägsna smuts, damm eller andra föroreningar. Under denna fas, inspektera husbil för tecken på rost.
2

Inspektera ramen och underredet av husbilen. Om du upptäcker rost, använd en stålborste för att rensa bort överskottet rost, sedan använda en rost-hämmande färg på hela underredet och ram.
3

Förbered en blandning av vatten och blekmedel i en 50-procentig lösning. Använd denna blandning med den högtryckstvätt för att avlägsna eventuell mossa som har vuxit på sidorna av husbil under förvaring eller på grund av brist på rengöring. Var försiktig dock, för att undvika delaminering ytterväggar på släpvagnen, spraya inte högtryckstvätt nära fönster, dörrar eller andra sömmar
4

Inspektera insidan för att avgöra vad som behöver vara. bytas ut och vad som kan bevaras. Troliga kandidater för ersättning omfattar befintliga golv och mjuka ytor. Preservable bitar kan inkludera skåp, fönster, dörrar och väggar.
5

Byt eller rengör golvet om det behövs. Camper golv är oftast linoleum, så ersätta dem med samma material. Om du vill uppgradera utseendet på sommarlägret, kan du använda laminatgolv lövträ. Heltäckande mattor rekommenderas inte, men eftersom du kanske upptäcker att det kommer att bli smutsig snabbt. Måla skåp med normal husfärg, och sedan tapet eller måla väggarna
6

. Håll flera fönster öppna för att förhindra lim och färgångor från att bli överväldigande. När du målar skåpen, ta ut lådorna och skåp fronter dörr före målning för att säkerställa en smidig, professionell lack.
7

Byt mjuka ytor inne i husbilen. Du kommer inte att behöva sy din egen, eftersom många alternativ för mjuk yta ersättare finns på din RV återförsäljare. Anteckna de mätningar av de bitar du behöver, inklusive sängkläder madrasser, matsal kuddar bord och andra ytor du vill ersätta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118697.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.