Hur du sätter en säng Pickup Truck I en camping

Turning sängen av din pickup till en camping är ett ekonomiskt sätt att spendera tid i naturen. Det kan ge mer säkerhet än ett tält och mer komfort, om det görs på rätt sätt. För lite eller inga pengar, beroende på vad du har runt huset, kan din pickup säng blir lätt ett bekvämt tillfälliga hem, med en betydande minskning av set-up och riva ner tid i motsats till de i ett tält. När den inte används som sovutrymmen, tarp och sängkläder gör en perfekt picknick eller loungen på dagtid. Saker du behöver
mjuka filtar stoppning
Sovsäckar
Tarp
mesh
Bungee sladdar
Visa fler instruktioner
1 < p> Line botten av sängen med stoppning eller mjuka filtar. Den första prioriteringen när sover i vildmarken är komfort. Lägga skum eller ägget-låda materialet är ett underbart sätt att mjuka upp saker, men några tjocka filtar eller sovsäckar kan också användas. Sopa sängen innan om stoppning ner för att säkerställa en lång, ren liv från det mjuka materialet.
2

Ge en övre luckan för sängen. En tarp kan spridas över sängens och säkras med bungee stubin för en tight passform. En presenning kan tendera att sag i mitten om det regnar eller snöar ute och kan kräva periodvis trycka upp den för att frigöra tarp vatten av snö. Också rekommenderas är att använda en ny tarp varje gång du läger att säkerställa att det inte finns några skador som hål eller revor i det, vilket skulle göra det möjligt elementen i. En annan idé är tillägget av en sommarlägret skal, vilket skulle ge maximalt skydd för campare i alla typer av väder.
3

Linje bakluckan område med nätmaterial. Det material som avses vanligtvis kommer i svart och liknar en skärm, som den som finns på fönster och dörrar. På detta sätt är alla campare i sängen av lastbilen skyddas från insekter och djur samt de delar, men ändå låta en vind och frisk luft inne i lägret området. Materialet kan hittas på många ställen, såsom järnaffärer, vissa butiker tyg eller bildelar butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117487.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.