Hur man parkera en husbil

Fritidsfordon kan vara väldigt bekvämt för långa resor eller för camping med familjen. Större campare tar skicklighet att köra på grund av sin skrymmande och extra svårighet i manövrering. Parkering kan vara en ännu större utmaning om du försöker att passa husbil i ett begränsat utrymme och användningen av speglar är ett måste. Parkering en husbil är lättare om du har stöd och praxis kommer att göra processen mycket enklare. Instruktioner
1

Lokalisera mest vidöppna utrymme kan du på det område du vill parkera. Ju mer utrymme du har att manövrera, desto lättare parkering vara. Området bör också vara platt eftersom du inte vill parkera en husbil på en sluttning.
2

leta efter några tecken på parkering lagar. Du vill se till att det är lagligt för dig att parkera din RV där och hur länge du kan stanna.
3

Få en spotter att stå utanför husbilen så han kan titta du parkera. Han kan sedan leda dig in i utrymmet och varnar dig om du är på väg att slå något. Om du inte har någon med dig att göra detta, hitta någon i området och be om en tjänst.
4

Placera din RV ordentligt så någon makt anslutningar eller andra behov är på rätt sida av husbil innan du drar i. Om du parkera och sedan upptäcka att något är på fel sida, måste du dra ut, vrid husbil runt och sedan parkera igen.
5

Back in lämplig plats när det är möjligt. Du kommer att ha mer kontroll vid manövrering nära en trottoarkant eller barriär likt fickparkering en bil och du kommer att kunna gå framåt när du avfart, vilket gör det enklare. Om husbilen är bogsering av ett fordon, kommer släpvagnen måste häktas innan du försöker att backa in i en parkeringsplats zon. Placera fordonet trailern först, haka det, och sedan tillbaka vagnen till sin plats.
6

Använd dina speglar när du långsamt tillbaka in i utrymmet och lyssna på din spotter för att se till att du inte träffar någonting. Vrid ratten långsamt som krävs för att navigera på sommarlägret i utrymmet.
7

i parkeringsbromsen när husbilen är på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118204.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.