Hur Wire en Seven-Pole runda kontakten på ett Travel Trailer

Olika stora elektriska kontaktdon för släpvagnar har olika funktioner. En sju-polig rund kontakt är särskilt utformad för en släpvagn med elektrisk broms, tillhörande utrustning kräver batteri och back-up lampor. Om din resa släpvagn inte har alla dessa, behöver du inte en fullständig sju stift. För att ansluta en sju-polig kontakt, behöver du nog elektriska förmåga att hitta alla av släpets anslutningspunkter och anslut kablarna till sina rätta platser. Se instruktionsboken för resor trailern för variationer som är specifika för din modell. Saker du behöver
Kabelskalare
Skruvmejsel
Wire, 12 - och 16-gauge, olika färger
Ground lug
grundläggande handverktyg, beroende på släpets elanslutningar

Visa mer instruktioner
1

Anslut ena änden av en 16-gauge gula ledningen till stift "5" och den ena änden av en grön 16-gauge wire till stift "6" i sju-polig kontakt. Anslut den andra änden av den gula sladden till vänster blinkers lampan och den gröna kabeln till höger blinkers lampa.
2

Anslut en brun 16-gauge wire till stift "3" av de sju -polig kontakt och flera andra änden till alla varselljus och registreringsskylten ljus av trailern.
3

Anslut en vit 12-gauge wire till stift "1" av de sju- polig kontakt. Installera en grund klack till chassit på det släpfordon som någon lämplig bult eller skruv som skruvas direkt in i chassit. Använd en plats som inte är målad eller skrapa bort färgen för att göra en bättre anslutning. Anslut den andra änden av den vita kabeln till marken klacken.
4

Anslut en blå 12-gauge tråd till stift "2" av kontakten och flera andra änden till bromsen styringång på varje hjulet på vagnen som har en elektrisk broms.
5

Anslut en svart eller röd 12-gauge tråd till stift "4" av kontakten och anslut den andra änden till ingången till tillbehören, interiör ljus eller laddare av resor släpvagn.
6

Anslut en lila 16-gauge wire till centrum stift och anslut den andra änden till back-up lampor på resor släpvagn.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117386.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.