Min RV Generator laddar inte batterierna

fritidsfordon, eller husvagnar, har två ombord batterier: ett chassi batteri som startar motorn och en coach batteri som driver de "hus" 12-volts system. Chassit Batteriet laddas genom generatorn när motorn är igång. Coachen Batteriet laddas genom en konverterare laddare som drar 120-volts ström från antingen en landanslutning hook-up kabel eller en generator. Om batterierna laddas av landström hook-up kabel men inte av generatorn, innebär detta sladden landström, laddaren omvandlaren och tränaren batteriet är funktionella, så felet är med generatorn. Saker du behöver
120-volts apparat
Visa fler instruktioner
1

diagnostisera problemet mellan generatorn och omvandlare laddaren genom att testa kretsen komponent för komponent.
Sida 2

Starta generatorn. Anslut en 120-volts apparat --- såsom en hårtork eller bordslampa --- till en av de 20 - eller 15-amp uttag på generatorn fascia och slå på den. Använd en hårtork eller en bordslampa så att det blir tydligt om det gör eller inte fungerar. Om apparaten fungerar, är generatorn skapar elektricitet. Om apparaten inte fungerar ligger felet i generatorn.
3

Anslut 30-amp TT-30P plugg av din landström hook-up sladd i TT-30R utlopp på generatorn fascia. Anslut samma apparat i ett 15 - eller 20-amp uttag i RV och slå på den. Om apparaten inte fungerar ligger felet i TT-30R uttag på generatorns fascia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118188.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.