Kawasaki KFX 400 Specifikationer

Kawasaki KFX 400 ATV är byggd på en lätt racing chassi. Denna quad är samma som Suzuki Z400, men erbjuds i olika färger. Denna fritidsfordon har kapacitet att bli stämda för någon form av ridning eller racing. Motor och växellåda

Kawasaki KFX 400 har en fyrtakts, vätskekyld, 398-cc motor. Denna motor levereras komplett med en Mikuni förgasare. Dubbla luftintag används för att ge luftflöde till radiatorerna från framskärmarna. En torr-sump smörjsystem används för denna motor, vilket möjliggör bättre viktfördelning över ATV eftersom motorn sitter lägre än andra smorda motorer kunde i chassit. Den KFX 400 har en femväxlad manuell växellåda med back. Slutväxeln på denna ATV är en kedja O-ringen.
Fjädring och komponenter Axle

Den främre hjulupphängningen för KFX 400 består av en spole-over chock och Dubbla A-armar. Den bakre upphängningen består av en förspänning justerbar chock och bakre svängarm. Dubbla skivbromsar används i fronten och en enda skiva broms används i baksätet. Däck för framsidan av ATV är 22 inches och bakdäcken är 20 inches. Justerbar kompression och förspänning, samt returdämpning, är egenskaperna hos de främre stötdämpare. Dessa funktioner gör att ATV att ridas i alla olika typer av terräng.
Mått

Kawasaki KFX400 väger 373 pounds utan vätska i det. Det är 6,0 meter lång med en hjulbas på 4,08 meter. Det är 3,83 meter bred med en markfrigång på 10,4 inches. Den ATV Bränsletanken rymmer 2,6 liter bensin.
Övriga specifikationer

KFX har en stållegering, rörram. De fotpinnar för denna ATV är gjord av räfflad stål. Blazing Orange och Kawasaki Lime Grön var de enda tillgängliga färger för KFX 400 i 2006. De dubbla halogenstrålkastare gör cykling nattetid enklare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118167.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.