Hur du fyller på motorcyklar på ett lastbilsflak

Det är mot varje motorcyklist s Creed, men så småningom en tid kommer när du måste ladda din motorcykel på ett flak eller en släpvagn så att du kan dra det hem eller till ett garage. Med rätt process kommer att säkerställa din cykel inte hamnar på sidan eller på vägen bakom dig när du kör. Användningen av högkvalitativa spärr banden kommer att bidra till din cykel stannar där du vill. Saker du behöver
Wheel chuck (tillval) katalog 1 eller 2 assistenter
4-spärr remmar
Visa fler instruktioner
1

Pitch sängen av trucken uppåt in i sitt tidigare läge.
2

Skjut cykeln upp på flak. Använd en andra person för att hjälpa dig att hålla cykeln upprätt när du pitch flak ned i drivande position med en fjärrkontroll justerare eller med hjälp av en tredje person för att sänka sängen med kontrollerna monterade på trucken.

3

Placera framdäcket av motorcykeln i ett hjul chuck eller skjuta cykeln till framsidan av sängen så framdäcket vilar mot den främre staketet av sängen.
4

Placera motorcykeln på cykelställ. För ökad säkerhet har en andra person sitta på cykeln när du spänns fast.
5

Placera ett spännband runt vänstra gaffeln på cykeln och krok i andra änden av spännbandet i en tie-down-läge på botten av lastbilen. Ratchet bandet tills du tar bort slacket från bältet. Upprepa denna process med den andra sidan av framgaffeln.
6

Placera ett spännband runt den vänstra bakre ramen på cykeln och krok i andra änden av spännbandet i ett tie-down plats på bädden av lastbilen. Ratchet bandet tills du tar bort slacket från bältet. Upprepa denna process med den andra sidan av den bakre ramen.
7

Spänn varje rem något tills cykeln är fast i upprätt läge och kan inte röra sig i en framåt, bakåt eller från sida till sida rörelse . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117881.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.