2003 Polaris Pro X 600 kylproblem

Polaris har släppt dussintals skoter märken och modeller genom åren. Pro X sporten snöskoter är ett sådant märke, byggd för snabbhet och förmåga i konkurrensen. Fortfarande, som alla fordon kan det Pro X uppleva mekaniska problem som kräver felsökning övervinna, särskilt i äldre modeller. Polaris inkluderar kylsystemet felsökningstips i Pro X bruksanvisningar. Tips är liknande för alla teknik gör och modeller, inklusive 2003 års version av Polaris Pro X 600. Saker du behöver
Wrench
Eten glycerol frostskyddsmedel
Destillerat vatten
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera kylvätskan höga ljus temperatur indikator, som ligger på högra sidan av den främre instrumentpanelen. Om ljuset är aktiverat, då Pro X 600 motor är överhettad.
2

Kontrollera kylvätskans nivå i kylarens flaskan ligger på vänster sida av Pro X 600. Fyll på denna tank med en lösning av 50 procent eten glycerol frostskyddsmedel och 50 procent destillerat vatten om kylvätskan nivåerna är under den lägsta markeringen på sidan av genomskinlig flaska. Addera 3

bort fronten panel för att komma åt Pro X radiatorn om återhämtningen flaskan var helt tom. Kontrollera kylvätskans nivå i kylaren reservoaren.
4

Refill med samma kylvätskeblandningen listas ovan om kylvätskan nivåer i behållaren inte når toppen av motorn påfyllningsröret. Med hjälp av en tratt kan bidra till att göra processen enklare.
5 p Om det har gått mer än två år sedan kylsystemet har spolats, ta Pro X till en certifierad återförsäljare för att få systemet spolas och återfyllas med nytt kylmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118476.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.