Polaris Trail Boss Tips

Polaris Trail Boss är en all-terrain fordon som tillverkas av Polaris Industries som har ett antal olika funktioner och egenskaper. Liksom alla ATV, det finns vissa tips och tricks du kan använda när du rider din Polaris trail boss som gör manövrera fordonet ännu roligare och funktionell. Variable Transmission

köra en Polaris Trail Boss med nya PVT, Polaris Variable Transmission, skiljer sig från att köra en äldre Trail Boss som hade en manuell eller konventionell automatlåda. Den PVT använder bälten istället för lameller så att den alltid är i rätt växel. Detta betyder att du måste tänka på Trail Boss mer som ett flygplan än en bil. Styra din gas kommer att kontrollera din hastighet utan att behöva någonsin oroa flytta upp eller ner för att ta itu med hinder eller körförhållanden. Detta kan ta lite tid att anpassa sig.
Skivbromsar
bromsar

Disc, som ingår i Polaris Trail boss, är en ny funktion på ATV, och Du bör vara medveten om att skivbromsar har mycket bättre bromskraft än konventionella handen och bromsar fot. Som ett resultat, när du bromsar, är det viktigt att tänka på att din sändning kommer att växla ned när du minskar gasen. Detta betyder att du ska använda den bakre bromspedalen först, snarare än den främre hydrauliska skivbromsar. På så vis kan du undvika att vända fordonet över, samt förlänga livslängden på ditt bromssystem.
Hänga med underhåll

ändra hur du skift och broms är viktigt att göra det mesta av din Polaris samtidigt på spåret, är korrekt underhåll viktigt för att säkerställa din Trail Boss presterar optimalt. Nyckeln till korrekt underhåll är att inspektera rättegången chefen regelbundet för potentiella problem och att ersätta delar som slits ut. Till exempel bör avgasröret bult och ljuddämparen bult undersökas regelbundet för att se om de är lösa och, om så är fallet, dras åt med en skruvnyckel. De bör också bytas ut vartannat år. Gasvajern, fjädringssystem och andra delar ska inspekteras för slitage. Den bruksanvisning med din ATV kommer att ge information om när och hur man ska göra rutinmässigt underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118166.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.