Hur man använder Extra Gray Vattentankar i en RV

Förutom bränsletankar, avgassystem och höljen transmission, rymmer undersidan av ett fritidsfordon chassi typiskt last vikar, generatorer och spillvattentank, inklusive en grå vattentank som lagrar vatten tidigare använts i RV: s handfat, badkar och dusch. Ibland är en RV gråvatten tank inte tillräckligt stor för att möta behoven av RV ägare. Lyckligtvis eftermarknaden extra spillvattentank finns i en portabel form, ofta komplett med ett avlopp slang, lock och fästen lagring. Dessa formblåsta polyeten tankar är också kända som "blå tankar" eller "tote tankar." Saker du behöver
Bärbara extra gråvatten Beslag tank Mössor och slang
blekmedel och vatten
Visa fler instruktioner
1

köpa en bärbar extra gråvatten tank som använder samma rördelar som din RV avlopp anslutning. Du måste kunna ansluta din befintliga avlopp slang till inflödet montering av bärbara extra grå vattentank att tömma ombord tank, och därefter till tanken utloppskoppling att tömma den i avloppsnätet.
2

Försäkra din extra gråvatten tank är försedd med en flottör ventil. Denna enhet kommer att stänga inflödet när UN extra grå vattentank nästan är fylld, undviker rörigt spill och garantera totalvikten inte överstiger den för vilken hjulen på den bärbara extra grå vattentank har betygsatt av tillverkaren.

3

Välj en bärbar extra gråvatten konfiguration tank hjul som passar dina behov. Små, fasta hjul som är bra för bogsering över vanliga ofta en grusväg blir otillräcklig om den bärbara extra grå vattentank kommer att bogseras på ojämn mark eller "vägar tvättbräda" för att få det att dumpa stationen.
4 < p> Öva med din nya bärbara extra gråvatten tank. Fyll RV ombord grå vattentanken med rent vatten och sedan köra genom hela processen frånträder RV i den bärbara extra grå vattentank, bogsering tanken och tömma tanken till en soptipp station.
5

Tvätta ur din bärbara extra grå vattentank på en regelbunden basis, med en 10:01 blandning blekmedel vatten. Bär alltid skyddskläder och skyddsglasögon när du arbetar med grått vatten och när du tvättar ur tanken. Alltid dumpa gråvatten i ett fungerande avloppssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118155.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.